18 Mart, 2009

TanrıLarın Evinde Reggae Fest.




... Yoğun bir sınav sürecini atlatmış olmanın yarattığı rehaveti fırsat bilip, bazı kaçamak planları harekete gecirmeye karar verdim.Bahar kokusu ,odamın duvarlarında..sabah yudumladığım çay, bahar tadında..pencere önü çiçeği kıpır kıpır..ışık başka düşürüyor gölgeleri,yere çalmadan..Pencereden süzülen ışık,dans eder oldu etnik melodilerle her sabah..her bahar sabahı tekrarlanan tiyatral bir karşılama bu aynı zamanda..ışığı aralayarak ben de katılırım aralarına davetsiz..Bu raks şimdi de tanrıların yazlığında devam edecek yakın bir tarihte..Yoğun bir sınav maratonu sonrası baharı karşılamak için kaçırılmaz bir fırsat..Olympos Babylon Town'da baharı reggae ile karşılamak..
Image Hosted by ImageShack.us

Zeus'un yazlıgında dört gece;mistik kokular ve melodiler eşliginde..
Image Hosted by ImageShack.us

Deniz tanrısı Poseidon'un, Zeus için yaptığı farklı körfezlerde serinlemek..Hera ile Zeus'un elele dolaştığı ormanlarda soluk almak..Yeniden doğmak,doğayla yeniden varolmak adına,dolabımdaki kış ile vedalaşmak için öncelikle kısa bir Sarıkamış ziyareti yapılacak..Kafkas eteklerinde, Olympos'un duvarlarında yankılanan Prometheus'un çığlıklarını dindirmek,gözlerinden süzülen kristallerle yapılan çayı yudumlamak yerinde olucaktır..Bembeyaz bir örtüdür kafkaslarda O'nun gözyaşları,doğayı örten..
Image Hosted by ImageShack.us

Ziyaret sonrası, baharla kucaklaşma;baharı giyinme vaktidir artık..Hareket vakti!) Ve bedenim zeminde dalgalanan bu gölgeden ayrılma cabasında bu gece,yeniden..
Image Hosted by ImageShack.us

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. anket olayı beni bitirdi...bu arada tavsiye flimler bölümünde life is beautiful ve leon haricinde hiçbirini izlemedim.oysa çok flim izlediğimi düşünürdüm.
    teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  3. Öyle bir yazmışsın ki başka bir Olympos var sandım =)

    Klişe olacak ama Olympos da kendini çok bozdu yeaa demek istiyorum üzülerek. Beklentileri düşürerek gidilmeli.

    Ama müzik her yerde bir cennet yaratabilir orası ayrı.

    YanıtlaSil
  4. bugün beni en mutlu eden şey oldu bu yazı
    festival ((((:

    YanıtlaSil
  5. içimden geldiği gibi;önemli değil.)

    Nurdan'dan;Sevindim..

    yalçın; Klişe evet..Biz daha bozulmadık,bozulmayız v.s,ayrıca oLimposa haksızlık etmiş olursun..Müzik_Cennet ilişkisinde hemfikiriz.)

    fulya;Mutlu olduk.)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails